Strandbröllop

Vissa människor går rakt in i en hjärta, Catarina och Marcus är sådana människor för mig. Deras glädje, öppenhet och deras enorma kärlek för varandra var så påtaglig att det inte gick annat än att öppna sina armar för detta goa par.

Jag hade fått äran att fotografera parets tropiska bröllop. De hade åkt hela vägen från Sverige till Singapore för att gifta sig på en tropisk ö med ljumma vindar i håret. Och ett sådant val sedan! Det var en perfekt Singapore eftermiddag, inte allt för varmt och ingen gassande sol. Istället blev eftermiddagen full med skratt, barnspring, ömma ord och kärleksfulla blickar. Just de där blickarna brudparet gav varandra kommer jag aldrig glömma, mer kärlek får man leta efter. Och om jag som bröllopsfotograf får önska detta par någor så är det just det, sluta aldrig att se på varandra med de ögonen. De kan bära er livet genom!

 

Kärlek Sara

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/c/5/2/sarawinqvist.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/c/5/2/sarawinqvist.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *