Söt chock!

Min favvo-plats för en Singapore photo-shoot är Marina Barrage. Settingen är helt fantastiskt och det går att få in hela Singapores skyline i en klick. Oxå lägger man på er härlig familj som denna, jackpot!

Familjefotograferingar är såååå roliga att göra, och svettiga. Att fotografera små barn är inte helt enkelt, det är mer regel än undantag att barnen inte alls är pepp. Något som stressar föräldrarna. Om du bokar in en familjefotografering är mitt bästa tips att ta det lungt, och att förbereda sig med att ta med ngt man vet barnen gillar. Dessa föräldrar hade preppat med snacks, mycket smart! Men viktigast är att ta det lungt och lita på fotografen. Jag brukar alltid börja mina fotograferingar med lek, det får barnen att slappna av lite och framför allt ha kul. Lite ”posing” blir det, det ska jag inte sticka under stolen med, men mest försöker jag smygfota. Som bilden med den ursöta tjejen i solbrillor, det var en klassisk smygfotar-bild.

 

Kram Sara

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/c/5/2/sarawinqvist.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/c/5/2/sarawinqvist.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *