Själv med dessa två

dsc_0624dsc_0629dsc_0612

Åh jag tycker det är sååååå gulligt när syskonen har likadana kläder. Dör sötdöden lite 🙂

 

Nu är jag själv med dessa två tills på fredag. M reser i princip varje vecka, 1-3 nätter i veckan brukar han vara borta. Och då är det jag och kidsen som håller ställningarna här hemma. Jag är så himla van vid att köra racet själv att jag knappt märker det längre. Men när vi har en kombo av dåliga nätter och tidiga mornar (mer regel än undantag i vårt hus) blir det lite tungt.

För oss är det just detta som är en av de stora nackdelarna med att bo här i Singapore. Att M och jag inte riktigt kan dela på bördan här hemma. Om man är utskickad att jobba, medföljer ofta ett ganska bra paket där skola, försäkring, boende mm ingår. Men i gengäld kräver jobbet att man jobbar. Mycket. M kan i princip aldrig hämta/lämna på dagis, konceptet vabb finns inte här och han fick hela 3 dagars pappa-ledighet när Adam föddes. När det gäller vardagslogistik är jag i princip ensamstående, vilket så klart påverkar mitt jobb. Nu har jag haft turen att kunna starta eget, och har haft en bra flow av kunder och arbetsbelastning. Men jag har svårt att se att vi som familj klarat av att jag haft ”ett vanligt” jobb.

 

Kram Sara 

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/c/5/2/sarawinqvist.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/c/5/2/sarawinqvist.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/c/5/2/sarawinqvist.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/c/5/2/sarawinqvist.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/c/5/2/sarawinqvist.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/c/5/2/sarawinqvist.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

2 Comments Själv med dessa två

 1. pilla 2 november, 2016 at 18:10

  Vilka godingar! Tycker det är imponerande hur man klarar av att rodda med två små barn själv. Saker man inte tänkte på när man var yngre. Mina föräldrar bodde iofs i Sverige men i Västerås med ALLA släktingar på västkusten och min pappa reste mycket (ofta borta en vecka i månaden + lite strönätter) när jag och min två år yngre bror växte upp. Det är verkligen först när man blivit äldre man förstår hur jobbigt det måste varit.

  Reply
  1. sarawinqvist.se 2 november, 2016 at 23:11

   Ja, det tar på krafterna att ha barnen själv mycket. För att inte tala om alla ensamstående föräldrar, de måste verkligen ha det tufft.

   Det är tur att set är kul att ha kidsen oxå, och att de är alldeles ljuvliga. Annars hade det aldrig gått 🙂

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *