Singing in the rain

dsc_0078 dsc_0086 dsc_0091 page

 

Vi har varit ute i regnet idag. Vi drog till Gardens By The Bay tillsammans med kusinerna. Vi ville nämligen kolla på Singapore, äta Satay och leka i en splash-park. Vi fick till allt, men inte riktigt som vi tänkt oss. Det regnade nämligen, och då var den stora spash-parken stängd. Men som sagt, det regnade så de små lyckades leka i vatten i alla fall :-). Jag lyckades även få ihop några bilder på kusinerna som önskade sig några familje-bilder, kolla här så bra det blev!

Efter vår lilla utflykt drog tjejerna iväg på shopping. Jag hittade lite fint till hemmet, men det var allt. Ska se om jag inte kan plocka fram kameran imorrn när ljuset är bra och ta en bild eller två. Kusinerna är just på natt safari på Singapore Zoo, medans M och jag har en lugn kväll hemma med de små barnen. Skönt!

Vad bjuder din lördag på?

Kram Sara

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/c/5/2/sarawinqvist.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/c/5/2/sarawinqvist.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/c/5/2/sarawinqvist.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/c/5/2/sarawinqvist.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/c/5/2/sarawinqvist.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/c/5/2/sarawinqvist.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

2 Comments Singing in the rain

 1. www.mariasmemoarer.com 3 december, 2016 at 13:38

  Vilka ljuvliga foton, gillar verkligen dina bilder på barnen! 🙂

  Reply
  1. sarawinqvist.se 3 december, 2016 at 14:10

   Tack, så glad jag blir!

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *