Priser – bröllop

 

Så roligt att ni hittat hit i er jakt på bröllopsfotograf! Här hittar ni all praktisk info om hur en bröllopsfotografering går till tillsammans med mig. Jag har tre olika paket att välja mellan, skulle du vara intresserad av något annat så hör av dig. Ingenting är omöjligt!

Detta ingår

  • Planeringsmöte före bröllopet inklusive för-fotografering. Yes, ni får alla bra bilder.
  • ALLA bra bilder, redigerade, högupplösta med fria rättigheter.
  • USB minne med bilder samt 10 st fine art printar (10×15) i exclusiv box.
  • Fria resor inom Skåne och Köpenhamn. För övriga resor tillkommer resersättning (40kr/mil alt biljettpris).
  • Uppassning. Jag ser till att ni dricker vatten, får i er vindruvor, att det finns en spegel och extra hårnålar.
  • Chaffis. Jag kör er gärna mellan fotograferingarna, det blir inget fancy men en go och gla Volvo.
  • En extra fotograf går att beställa för 3 000 kronor (ingår vid 12 timmars paketet). Det är min man. Man kan saga att vi är bra på det där med att köra bröllop tillsammans.

Att få fotografera er dag, precis sådan som den är, det får mitt hjärta att sjunga!

3 TIMMAR

12 000 kr

För er som vill ha det alla viktigaste.

Under 3 timmar hinner jag fotografera era porträttbilder samt er vigsel. Jag fångar även lyckoönskningarna utanför kyrkan.

Kontakt

6 TIMMAR

18 000 kr

För er som vill ha det där lilla extra.

Vi hinner ganska mycket på 6 timmar, och förutom portättfotografering och vigseln kan ni välja att fotografera när ni gör er i ordning, fram tills dess att ni sätter er till bords. Eller så väljer ni att jag stannar en bit in i middagen. Detaljerna bestämmer vi vid vårt planeringsmöte :-).

Kontakt

12 TIMMAR

30 000 kr

För er som vill ha allt.

Vid denna fotografering tar jag med mig min man och ni får två fotografer. Vi är mer er hela dagen (och en bit in på natten) och fångar hela dagen på bild. Vi hinner med en mini-shoot i solnedgången också, min absoluta favorit!

Kontakt

Vanliga frågor

När behöver vi boka?

Så snart som möjligt. Bröllopspar brukar vara duktiga på att boka tidigt så om du ska gifta dig en sommarlördag skadar det inte att vara ute i god tid. Men jag lämnar alltid lite plats i kalendern så det lönar sig alltid att fråga!

Hur fungerar en bokning?

När ni bestämt er för att boka mig skickar jag en bokningsavgift på 25% av priset samt ett avtal. Bokningen är gjord när jag tar emot er betalning. Vid avbokning betalas inte bokningsavgiften tillbaka.

Kan vi lära känna dig lite mer innan vi bestämmer oss för fotograf?

Ja, självklart. Er bröllopsfotograf är en av de personer som ni kommer umgås mest med under er bröllopsdag, vi måste tycka om varandra. Maila mig så bokar vi in en Skype/fika.

Hur många bilder brukar det bli?

Allt mellan 100-800 bilder.  Det beror vilket paket ni väljer och mycket tid vi lägger på olika delar av dagen. Oavsett vad kommer ni får ALLA bra bilder, redigerade och högupplösta. Men så här kan det se ut:

3 timmar: 100 – 200 bilder
6 timmar: 300 – 400 bilder
12 timmar: 500 – 800 bilder

Vi vill boka dig men är osäker på hur många timmar. Kan vi börja med det minsta och sedan uppgradera när vi funderat?

Ja, det går jättebra och det är många par som gör så.

Hur många bröllop fotar du varje år?

Jag fotograferar bröllop för att jag älskar att fotografera bröllop. Men jag arbetar även heltid som kommunikatör på IKEA, och jag undervisar  yoga. Ja och jag har en man och två barn också. Så jag väljer mina bröllop med omsorg och är noga med att se till att jag har tid och ork att engagera mig till 100% i er dag. I år blir det 5 bröllop också några gravida magar och familjer på det.

Vill du ha mat under vår bröllopsmiddag?

Ja tack gärna! Mina kollegor brukar kalla mig ”hangry” strax innan lunch, jag är med andra ord inte så rolig när jag är hungrig.

Hur lång tid tar det innan vi får våra bilder?

Maximalt 6 veckor. Men inom en vecka får ni en lite teaser, vem kan vänta 6 veckor lixom.

Hur kan vi vara säkra på att något inte går fel?

Jag har fotograferat många bröllop och vet vad jag gör. För att vara säker på att inget går fel har jag alltid med mig två fullformats-kameror, många batterier och ännu fler minneskort. Dessutom har jag med mig min dator och backar upp bilderna under dagen. Det ska helt enkelt mycket till för att något ska gå fel.

Dina priser är lite över vår budget, men vi är snälla, snygga och lovar att ge dig cred på vår vlogg, kan vi få rabatt?

Nej det kan ni inte. Mitt bästa råd är att önska er bidrag till fotograferingen i bröllopspresent.