Om Sara

 

Hej! Jag heter Sara och jag är fotograf. Jag är en hel massa andra saker också, som mamma, kommunikatör på IKEA, globetrotter, fru, yoga-lärare, bubbel-lover… Men just här inne är jag mest fotograf, och det är en del av mitt liv som jag älskar!

Jag har bott i Asien i 8 år och det var i min strävan efter att dokumentera vårt stora äventyr som jag började fotografera. Jag utbildade jag mig till fotograf i Singapore och jobbade heltid med fotografering där och på den vägen är det.

Som fotograf är min strävan är alltid att fånga ögonblick. Jag brinner för att fånga äkta känslor och leende, därför är en fotografering med mig är sällan uppstyrd, snarare ganska kaosig :-). Jag brukar låta barnen springa runt och leka som de vill och bröllopspar får viska kärleksord i varandras öron. För jag tycker att det är just då, när man glömmer bort att le för en kamera, som de härligaste bilderna kommer.

Jag fotograferar aldrig i studio och använder sällan blixt eller extra ljussättning. Istället använder jag mig av naturligt ljus, och fotograferar helst utomhus. Jag anpassar alltid mina bilder för att försöka fånga personligheten och känslan på den jag fotograferar, men min bildstil är alltid väldigt elegant, lekfull och klassisk. Det vill säga – du ska kunna se tillbaka på dina bilder även om flera år och fortfarande känna att du älskar dem lika mycket.

KONTAKTA MIG