Höstfotografering

 

Det har blivit en riktigt favorit för mig, att fotografera på den lilla grusgången bakom kyrkan i Tygelsjö. Den ligger 5 minuter från vårt hus och har ett magiskt ljus jag inte kan motstå. Jag hade på känn att platsen skulle passa ypperligt för höstbilder och visst hade jag rätt?

För några veckor sedan gjorde jag en höstfotografering med denna glada och busiga familj. Det var skratt, spring ös från första sekund och kameran fick verkligen jobba för att fånga dessa gobitar på bild. Jag älskar lekfulla fotograferingar där det blir mer av en lek och bus session för familjen. Det brukar passa de yngre barnen utmärkt. Största utmaningen är att få föräldrarna att slappna av och lita på att det kan bli fina familjebilder även om barnen inte står stilla och ler. Jag älskar glädjen och det livliga som dessa bilderna visar, precis så som livet är med små barn.

 

Kram Sara

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/c/5/2/sarawinqvist.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/c/5/2/sarawinqvist.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *