Bröllopsfotograf i Skåne

 

Vänner, äntligen äntligen har dagen kommit då jag erbjuder bröllopsfotografering i Sverige!!! Hela sommaren, från maj till augusti går det att boka in mig som bröllopsfotograf 🙂

 

 

Jag fullkomligt älskar att fotografera bröllop, dagar där kärleken nästan går att ta på :-). Jag älskar alla detaljer, händer som letar upp varandra, ögon som glittrar, fnittret, den bubbliga känslan i magen, skakiga JA och alla kyssar. Och att få fånga alla dessa känslor och ögonblick på bild är lite magiskt.

 

 

För att inte tala om alla galna små upptåg, pirriga släktingar och barn som ballar ur lite. Jag älskar det! Det är ju världens bästa dag, utan tvekan!

 

 

Så som sagt, nu går det att boka mig som bröllopsfotograf i Skåne sommar! Så ska du gifta dig eller känner någon som ska, så vet du var du ska vända dig :-). Vill du ser fler bilder så hittar du mina bröllopsfotograferingar här.

 

Detta är mina erbjudanden:

Porträtt Paketet
Vi ses 1 – 1,5 timme under er dag och tar era porträttbilder. Era bröllopsbilder helt enkelt, på en noga utvald och väldigt vacker plats. I paketet ingår 20 högupplösta redigerade bilder, vi har även nära kontakt innan för att jag ska kunna bilda mig en uppfattning om vem ni är och vilka bilder ni gillar.
Pris: 7000 SEK

Porträtt & Vigsel Paketet
I detta paket ingår porträtt och vigsel. Jag tar era bröllopsbilder, på en noga utvald och väldigt vacker plats. Jag följer även med till kyrkan och fotograferar vigseln. Lyckoönskningar efter vigslen och gruppbilder hinns också med.  I paketet ingår 40 högupplösta redigerade bilder, vi har även nära kontakt innan för att jag ska kunna bilda mig en uppfattning om vem ni är och vilka bilder ni gillar.
Pris: 9000 SEK

Halva Dagen Paketet
Jag möter upp er redan vid sminket och piffet.  Under dagen fotograferar jag smink/piff, porträttbilder, vigseln, lyckoönskningar, mingel och gruppbilder. Jag ser till att fånga alla små detaljer och tar gärna en stor gruppbild på hela sällskapet. Vi har nära kontakt innan er stora dag för att lära känna varandra lite. I paketet ingår 10o högupplösta redigerade bilder.
Pris: 13000 SEK

Hela Dagen Paketet
Jag är med er hela dagen. Från smink och piff innan vigseln, till sena kvällen. Under dagen fotograferar jag smink/piff, porträttbilder, vigseln, lyckoönskningar, mingel, gruppbilder, middagen och talen. Jag ser till att fånga alla små detaljer och tar gärna en stor gruppbild på hela sällskapet. Vi har nära kontakt innan er stora dag för att lära känna varandra lite. I paketet ingår 15o högupplösta redigerade bilder.
Pris: 20000 SEK

Mix and Match Paketet
Det går så klart att skräddarsy ett paket så att det passar just dig. Kontakta mig så tar vi det därifrån.

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/c/5/2/sarawinqvist.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/c/5/2/sarawinqvist.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *