Bröllop på Skånska

 

När Stina och David frågade om jag ville fotografera deras bröllopsbilder fick jag höra att det skulle bli en fröjd, de skulle nämligen vara ett riktigt pang-par. Och för en gångs skull visade sig ryktena vara sanna. Ett sådant brudpar!

När vi sågs några dagar innan bröllopet kom det fram att de sökte lite olika typer av bröllopsbilder. Både klassiska, men även några bilder med humor i, en utmaning helt i min smak :-). När jag lärt känna Stina och David lite bättre tycker jag också att deras önskan speglade dem som par, en kärlekssaga med humor! Trots både regn och rusk på äkta skånskt maner lyste kärleken och glädjen. Det råder ingen tvivel om att regn i brudkronan kommer betyda lycka för detta underbara par.

 

Kärlek Sara

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/c/5/2/sarawinqvist.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/c/5/2/sarawinqvist.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *