Bröllop i Mölle

Majah och Fredrik. Ett par som gick rakt in i mitt hjärta. Deras glädje och lättsamhet är få förunnat och förvandlade deras dag till en bubblig, fnittrig och alldeles ljuvlig lördag. Jag blev inte ett dugg förvånad dock, redan under deras pre-shoot visste jag att detta par skulle skratta sig igenom bröllopsdagen. Paret hade valt att gifta sig i Mölle, en liten by i norra Skåne. Solen sken i kapp med brudparet och jag tror inte vi såg ett moln på hela dagen. Det tillsammans med alla glada och peppande gäster gjorde dagen till en jag sent kommer att glömma. Majah och Fredrik, TACK för att jag fick vara med på er stora dag!

 

 

 

Majah och Fredrik valde  heldagsfotografering. De fick två fotografer som var med till dess att dansgolvet öppnade.

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/c/5/2/sarawinqvist.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/c/5/2/sarawinqvist.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *